Салон за масажи Веда4 в Пловдив- индийска мъдрост под тепетата – част 1

Салон за масажи

Масажи в Пловдив

Какво отличава посещението в салон за масажи като нашия или какви са разликите със западните традиции ? Ако до този момент не сте ни посещавали, то със сигурност си задавате множество въпроси.

Сигурно някъде може да сте чели за Аюрведа като вид холистична медицина, но не сте напълно запознати с подробностите.

Ако това е така, то в днешната статия ще ви разкажем какво предлага студиото ни за аюрведични масажи, как се извършва консултацията с вас и как работим, за да ви предложим лечебен и релаксиращ масаж.

Какво да очакваме, когато посещаваме салон за масажи Веда4?

Преди да се подложите на каквато и да е процедура, трябва да преминете аюрведичен преглед.
Той се различава по множество елементи от традиционен такъв. Първото нещо, което ще определим преди да ви предложим масаж, ще бъде вашата конституция и характер. Ако този термин ви е непознат, то ви препоръчваме да прочетете нашите статии на уеб страницата на масажно студио Веда4, където подробно сме разказали за разбирането на Аюрведа за това.

Определянето на конституцията и характера е от изключително значение. Както вече споменахме, Аюрведа може да се разглежда като тип холистична медицина. Разликата с традиционната се състои основно в това, че умът, тялото и духът са едно цяло и здравето е състояние, което изисква хармония и баланс между тях. В този смисъл, ние не предлагаме масажи, които са здравословни единствено и само с оглед на тялото.

След като сме определили конституцията ви, типът масаж, както и билките, маслата и всички други съставки, които използваме, ще са съобразени с всички елементи.

Салон за масажи Веда4

Студио за масажи в Пловдив

Чисто физически погледнато от значение за прегледа могат да бъдат вашето тегло, глас и начин на изразяване, включително определяне на пулса (който се асоциира с някоя от дошите) и др.
При преглед в нашето масажно студио в Пловдив от значение са и начинът ви на живот, цялостното ви поведение – дали спортувате активно или сте често подложени на стрес, какви храни обикновено включвате в ежедневното си меню и обсъждане на хранителните ви навици.

Добре е да сте подготвени да ни осведомите за това дали наскоро сте боледували и какви медицински проблеми сте имали в миналото, дали сте възстановили бързо от тях и т.н.

След като всички тези подробности се изяснят, може да се пристъпи към подбиране на подходящи масажи с билки и масла, които не просто ще имат здравословно въздействие по конкретен проблем, но и ще въздействат общоукрепващо на цялото ви тяло, ум и дух.

За какъв тип проблеми са подходящи процедурите, предлагани от вашия салон за масажи ?

Вече споменахме факта, че Аюрведа не подхожда едностранно към личността.
В нашето пловдивско студио за масажи се предлагат процедури, които са насочени към комплекс от различни проблеми. Към тях спадат:
• Психологически проблеми – безсъние, умора, стрес, тревожност, нервност, депресия
• Болки в мускулите, сухожилията, схващания и спортни травми
• Болки в ставите, шипове, остеоартрит
• Масаж с цел пречистване на тялото от натрупаните токсини
• Наднормено тегло, целулит
• Суха кожа, лимфен застой, слаб имунитет
• Хипертония
• Главоболие, мигрена, уморени очи
както и мн. др.

аюрведично студио за масажи в Пловдив

аюрведично масажно студио пловдив

Ако имате някой от гореспоменатите проблеми и желаете да си помогнете чрез масаж, то винаги може да се обърнете за консултация към нас:

Масажи Пловдив – 087 8309420
Масажист: Валентин Чолаков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>