Масажно студио Веда4 – индийска мъдрост под тепетата – част 2

Преди и след лечебен масаж в студио Веда4

масажно студио

Преди да дойдете в нашето масажно студио, е добре да имате предвид няколко неща. Препоръчително е да не сте преяждали и да сте взели душ. По този начин се улеснява процесът на укрепване. Освен това някои видове масажи са свързани с обилно намасляване на тялото или на определени зони, които се третират. Ето защо е хубаво да подберете дрехи, които биха били подходящи и след приключване на процедурата.

По време на периода, в който се подлагате на лечение в студиото за масажи (неговата дължина зависи от вас и спецификата на проблема ви), е добре да се въздържате от алкохол. Избягвайте преяждането и се опитвайте да водите балансиран начин на живот. Можете да поискате съвет за това как да се справите с всичко това от масажиста си.

След аюрведичен масаж в нашето студио за масажи не е препоръчително да извършвате тежък физически труд. Отдайте се на почивка и спокойствие, които ще възстановят вашите жизнени сили и енергия.
Информирайте масажиста за всичко, което би могло да има отношение към процедурите. Не скривайте факти от здравословното си състояние.

Какви са допълнителните съставки, които се използват при масаж ? Каква е тяхната функция и с какво допринасят ?

В масажно студио Веда4 се използват единствено продукти с напълно природни съставки, които се смесват в екологично чисти условия. В Аюрведа се забранява използването на химикали, така че всичко, което се прилага, е природосъобразно.

Масажни масла/олио

масажи в пловдив

За всеки вид доша е подходящо различно масажно масло. То може да е смес от няколко масла и да бъде обогатено с маслени извлеци от билки, или ароматерапевтични масла.

Бадемовото масло е традиционно използвано масло, което може да служи като база за смесване на допълнителни съставки, а може и да се използва директно. Подходящо е за всеки тип кожа, за масаж на уморени мускули, както и за засилване растежа на косата.

Сусамовото олио, маслиновото и слънчогледовото например, също са традиционно използвани масла.

В нашето масажно студио опитен специалист ще подбере най-доброто и подходящо за вас- съобразно вашата конституция, здравословен проблем, жизнени цикли и др.

Някои видове масла са подходящи в различни сезони. Слънчогледовото олио например е типично за летните месеци, докато маслиновото – за зимните.

Личността трябва да бъде в хармония с вселената.

Билки и билкови пасти

Те могат да имат успокояващ, детоксикиращ, отпускащ и болкоуспокоителен ефект.

Някои билки с болкоуспокоителен ефект например, могат да се съчетаят с маслен масаж за облекчаване на ставни проблеми.

Торбички с ориз, варен в мляко и билки/торбички с билкови смеси

масажно студио в Пловдив

Помощно средство при редица масажи, с много сериозен ефект. Прилага се с цел облекчаване например на мускулни болки, остеоартрит, стрес, безсъние и други.

Колко време трае процедурата ?

Това е много индивидуално и не може да се каже без индивидуален преглед. Ако решите да ни се доверите, ние ще се погрижим да получите възможно най-добрата услуга.

Салон Веда4 предлага качествени аюрведични масажи в Пловдив. Не е нужно винаги да чакате да се появи много сериозен проблем, за да се заемете с грижата за здравето си. Можете да прегледате отзивите на нашите доволни клиенти и да станете един от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>