За масажист Валентин Чолаков

Казвам се Валентин Чолаков и съм масажист по професия.
От 2005 г. се занимавам с професионално с масажи в град Пловдив. Главно това са били предимно здравословни процедури. Започнал съм първо с Рейки, а след това съм изкарал и курс за масажист – Класически масаж. По-късно през 2011г. имам изкаран курс за Аюрведа. От 2005 до 2010 година съм практикувал Рейки както и Класически масаж. От 2011 година започнах да прилагам в работата си и Аюрведични масажи, които стават и моите основни масажи. Имам следните удостоверения и сертификати, свързани с работата ми като масажист в Пловдив в студио Веда4:

1. Удостоверение за владеене на Класически масаж.
2. Сертификат за Рейки- 2-ро ниво.- инициран съм от специалиста по Рейки Катя Колева.
3. Сертификат за курс по Аюрведа – сертификата е подписан лично от Д-р Антоанета Заркова от Аюрведичен център София, както и от Атрея Смит- Европейски аюрведичен център.

Чрез работата си като масажист много от клиентите ни са подобрили живота си, преодолявайки затруднения на физическо и ментално ниво благодарение на благотворното въздействие на аюрведичните масажи в студио Веда4. Може да се свържете с мен на посочените по-горе телефони за връзка и резервации или от секцията за контакти.