Благодарности

SEO - Оптимизация за търсачки
Изключително сме благодарни на фирмата CHOLAKOV IT за разработването на нашия уеб сайт. Идеите, които имплементираха и дизайна, който направиха много ни удовлетворяват и не сме си представяли, че нашият уеб сайт може да изглежда толкова красив.
Също така искаме да благодарим за рекламните кампании, които ни направиха и които докараха много потребители на нашия сайт. SEO – оптимизация за търсачки, които ни направиха за да излизаме на първа страница за нашите ключови думи при високата конкуренция, която имаме се оценя високо от нас. Благодарение на тази кампания нашето масажно студио започна да бъде лесно намирано в търсачките и започнаха повече клиенти да ни се обаждат и да ползват нашите услуги. Кампанията – оптимизация за търсачки или SEO раздвижи нашия бизнес!
След това също започнахме и маркетинг в социалните мрежи. Тука веднага клиантелата се вдигна драстично. Статистиките ни показват много висока посещаемост от социалните мрежи като фейсбук както и други. Не сме очаквали, че фирма CHOLAKOV IT може да се справи толкова добре с маркетинга ни в социалните мрежи и да ни докара толкова много клиенти, където хората трябва да си запазят час за да могат да ни посетят студиото. Нашия бизнес се разви на съвсем друго ниво и със съвсем други печалби след като направихме тези кампании.
SEO - Оптимизация за търсачки Ние лично никога не сме очаквали такова развитие и такива резултати, а цените им са доста добри и достъпни. Ние сме хора, които не разбират много от компютрите и не знаят много добре как точно работят нещата, но от CHOLAKOV IT винаги ни обясняват кое, как и защо! Винаги ни дават ценни съвети и подръжката им е на много високо ниво. Ние никога не сме се чувствали изоставени от тях и винаги като сме имали въпроси те са били на среща.
Ние лично ще продължим да ползваме услугите на CHOLAKOV IT – техните кампании като оптимизация за търсачки SEO и маркетинг в социалните мрежи! Това са услугите, които докараха трафик към сайта ни, клиенти и продажба на нашите услуги и като цяло разработване на нашия бизнес, силно ги препоръчваме и на други хора!